Even voorstellen: Het combo

Even voorstellen:

Het combo, zij gaan ons dit jaar (weer) ondersteunen tijdens Volkel in harmonie. Hieronder stellen zij zich wat uitgebreider voor:

Bram van der Zande, geboren en getogen in Volkel, is lid van de harmonie en slagwerkgroep. Daarnaast bespeelt Bram ook het slagwerk bij hofkapel de Durschieters en is hij leiding bij Scouting Volkel. Als hij tijd over heeft valt hij nog in als drummer bij de band Boulder greasy.

Bram Hoefnagel, geboren en getogen in Volkel, heeft ons al meerdere jaren deskundig ondersteund bij de vorige edities van Volkel in harmonie. Ook dit jaar mogen we weer van de mooie klanken van zijn keyboard genieten!

Fränk Zwaans, geboren in Volkel in de Kloosterstraat, getrouwd met Wilma en samen hebben we 3 kinderen en 3 kleinkinderen.

Op mijn 24ste uit Volkel vertrokken en ondertussen wonen we alweer 38 jaar in Veghel.

Vroeger met vader mee naar de repetitie van de harmonie op zondagochtend in zaal Stevens, wellicht dat daar de liefde voor de muziek is ontstaan dan wel aangewakkerd.

Meespelen met de harmonie in Volkel geeft me toch ook het gevoel van thuiskomen, de repetities, de gezelligheid, het samen iets moois neerzetten, het biertje achteraf, het is echt genieten.

En dan moet het mooiste nog komen!

We hebben er iets bijzonders van gemaakt!

Kevin de Vocht, ik ben 26 jaar en ik woon in Zeeland. In mijn basisschooltijd heb ik de eerste paar gitaarakkoordjes meegekregen van mijn moeder, maar sinds mijn 16e speel ik actief op de gitaar. Ik geef les in Boekel en in Uden en ik speel in de Volkelse coverband Boulder Greasy.

Begin 2019 heb ik al een keer mee mogen draaien met het combo van het Volkelse jeugdorkest en dit jaar heb ik tijdens de zittingen mee mogen spelen met ‘Big Band de Durschieters’. Ik kijk er naar uit om samen met het combo en alle orkestleden groots uit te pakken!

Dus komt dat zien op 8 en 9 december, want dat beloven weer memorabele avonden te worden!