Feedback Harmonie 2023-2024

De zomervakantie is in aantocht, het "einde van het muzikale seizoen". Net als vorig jaar betekent dit voor het bestuur dat ze samen met de dirigent, Arie Willem, gaan kijken hoe de samenwerking is verlopen: wat moeten we vasthouden en wat kan er mogelijk beter. En net als vorig jaar willen we ook dit jaar de muzikanten een laagdrempelige optie bieden om hun bijdrage te geven. Dit doe je middels de Tops over en Tips voor de dirigent.

Daarnaast horen we graag wat je vond van het repertoire in de afgelopen periode. Je bent helemaal vrij om je bewoording (tips en tops) in te vullen.

Tot slot zijn we druk bezig met het invullen van de muziek voor het Kerstconcert met Viva la Musica op zondag 22 december. Naast nummers samen met het koor en publiek, spelen we ook zelf nummers. En hiervoor zoeken we sfeervolle muziek die wel gedachts van kerst kan oproepen, maar niet direct Kerstmuziek hoeven te zijn. Kijk/luister eens naar dit lijstje (een greep uit onze brainstorm) en laat ons weten wat je ervan vind en geef eventueel zelf suggesties.

Uiterraard staat het je vrij om je naam in te geven.

Bedankt voor je bijdrage!