Tony en Annemieke 60 jaar getrouwd!

Donderdag 26 januari hadden wij een bijzondere repetitie. Tony en Annemieke Manders kwamen op bezoek en dat moest gevierd worden. De reden voor een feestje? Tony en Annemieke zijn op 29 januari namelijk 60 jaar getrouwd! Na afloop van de repetitie hebben wij hier als vereniging bij stil gestaan en zelf een serenade gegeven.

Tony is begonnen in 1954 en vanaf 1957 op klarinet. Samen met de rest van de Oude Garde, grondlegger van dit Muziekhuis en vanwege al je bijdrages benoemd tot erelid in 2007. En verder ben je de officieuze geschiedschrijver van de vereniging met bijdrages aan het boek over het Muziekhuis (Alle beren zijn geschoten) en het 100-jarig bestaan in 2009.

Ook al is Tony geen actieve muzikant meer, is hij nog steeds zeer betrokken bij de vereniging en dat blijkt ook uit het feit dat we nu hier vanavond zitten. Dat de harmonie helemaal naar jouw feest zou moeten komen, dat kan je toch niet vragen. Je had het gerust mogen vragen en we waren ook zeker gekomen. Maar stiekem is dit misschien toch wel mooier: in jouw / ons eigen Muziekhuis, een tweede huis met de rest van de oude garde.

Namens alle leden van Harmonie St. Caecilia: van harte gefeliciteerd met jullie 60-jarige huwelijksfeest. Het is ons een eer en warm genoegen om deze avond af te sluiten met deze speciale serenade en we wensen jullie nog heel veel mooie jaren.

Hieronder een aantal foto’s van Tony door de jaren heen.