Even voorstellen: Arie Willem Schouten

Arie Willem Schouten is mijn naam en ik ben er trots op per 23 maart de dirigent van Harmonie Sint Caecilia Volkel te mogen zijn. Ik heb er veel zin in om de komende tijd muzikaal naar elkaar toe te groeien en mooie en grootse concerten voor te bereiden en uit te voeren.

Naast het dirigeren van Sint Caecilia dirigeer ik ook Het Oisterwijks Orkest, bij deze vereniging ligt de muzikale nadruk vooral op lichte muziek. Ook geef ik muzikale leiding aan een slagwerkgroep in Loenen aan de Vecht / Vreeland. Met deze club slagwerkers timmeren we aardig aan de weg.

Als kind wist ik al dat ik “in de muziek” wilde gaan werken later, dus conservatoriumstudies in Arnhem en Utrecht waren een logisch vervolg na de HAVO. Na de opleiding docent muziek ben ik me gaan toeleggen op het dirigeren. Inmiddels heb ik het onderwijs achter me gelaten en heb ik een kleine betrekking als floormanager bij een callcenter naast het dirigeren, waarvan het laatste mijn grootste passie is.

Ten slotte spreek ik de wens en intentie uit de komende jaren met veel plezier samen te werken met uw harmonie Sint Caecilia!